Ένας γρήγορος, λαχταριστός μεζές για τσιμπολόγημα.
Μια ζεστή σαλάτα που θα σας μείνει αξέχαστη.
Μια σπαγκετάδα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας.
Μια πλούσια πράσινη σαλάτα με άνηθο και λαδόξιδο θα συνοδεύσει ιδανικά το πιάτο αυτό.
Όταν καθαρίζουμε αγκινάρες, φροντίζουμε να τις τρίβουμε με μια λεμονόκουπα καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρίσματος για να μη μαυρίσουν. Στη συνέχεια, τις βουτάμε σε ένα μπολ με λεμονόνερο, όπου τις αφήνουμε μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε.
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...
Συνοδεύουμε με αγγουροσαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.