Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.
Εξαιρετικά ευεργετικό για τον οργανισμό, το γιαούρτι μπορεί να νοστιμίσει τη μαγειρική μας, χωρίς να τη φορτώσει με πολλά λιπαρά.
Το πικάντικο γλάσο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο ταπεινό κοτόπουλο. Η συνταγή ενδείκνυται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!
Είτε φρέσκο είτε παστό το ταπεινό ψαράκι γίνεται εξαίσιος μεζές αλλά και πρώτης τάξεως φαγητά.
Ένας φούρνος που ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα του και μια καλή αφορμή να εκδράμουμε στο Μαρκόπουλο.
Ενα αφιλτράριστο αγουρέλαιο από χονδρολιές Χαλκιδικής γίνεται αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε έμπειρους γαστρονόμους κάθε χρόνο.