Με λίγη φέτα ή άλλο τυρί της αρεσκείας και ψωμί έχουμε ένα πλήρες, χορταστικό γεύμα.
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε ρύζι πιλάφι.
Νηστήσιμη, εύκολη, χορταστική και άκρως απολαυστική.