Η γαστρονομική έκπληξη του Ξινού Νερού.
Το Μπεγλέρι είναι μια άγνωστη αλλά ενδιαφέρουσα ποικιλία, που μπορεί να δώσει αρωματικά και πλούσια κρασιά και θα την βρούμε κυρίως στους αμπελώνες της Ικαρίας.
Ο Ανδρέας Γκίκας και οι κόρες του Βασιλική και Μαρία έχουν βρει ιδανικό τρόπο δημιουργικής συνεργασίας, στο πατρογονικό οινοποιείο των Σπάτων.
Ταραμοσαλάτα, λαγάνα, θαλασσινά και τα οινικά τους ταιριάσματα.
Ένα νέο wine bar προσφέρει κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.