Τα πιο ωραία γεμιστά φτιάχνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, απλά και αγαπημένα. Συνοδεύουμε με φέτα βαρελίσια και προζυμένιο ψωμί.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Το μυστικό για αυτό το θεσπέσιο πιάτο είναι το ήπιο, ευγενικό ψήσιμο μόνο σε κρασί. Το νερό απαγορεύεται.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.
Ένα σούπερ πιάτο που θα εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς. Αν μάλιστα φτιάξετε και ένα ζωμό με τα κεφάλια από τις γαρίδες.