Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί με δεκάδες λαμπριάτικες και εαρινές συνταγές.
Το έχουμε συνδέσει με δίαιτα, όμως ένα νόστιμο ανθότυρο είναι καλή επιλογή για όλους.
Ψάρι που σπαρταράει και καλή καρδιά σε ένα κλασικό στέκι για θαλασσινά στον Πειραιά.