Αέρινη μους που ικανοποιεί με το παραπάνω την ανάγκη μας για γλυκό.
Μεταμορφώνουμε το κλασικό γλύκισμα, που βρίσκαμε πάντα σε όλα τα παλιακά ζαχαροπλαστεία, σε μοντέρνα πρόταση.
Ένα εναλλακτικό τσιζκεϊκ από τις Γλυκές Ιστορίες Σεπτεμβρίου δια χειρός Αλέξανδρου Κόκορη.
Το μυστικό είναι στο αρωματισμένο από τα φρέσκα μυρωδικά λάδι.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στα όμορφα Σφακιά.
Συνοδεύουμε με βραστές πατάτες ή πιλάφι και σαλάτα της αρεσκείας μας.