Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Αν θέλουμε, μπορούμε να γαρνίρουμε τα γλυκά μας φύλλα χρυσού ή ασημιού, που θα βρούμε σε κάποια χρωματοπωλεία και καταστήματα με είδη σχεδίου. Ζητάμε να είναι βρώσιμα. Το πακέτο των 25 φύλλων κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ.
Μια χριστουγεννιάτικη συνταγή από τον Γαστρονόμο Δεκεμβρίου!
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά... Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
Οσοι τις έχουν δοκιμάσει ομονοούν πως πρόκειται για τις πιο νόστιμες φακές. Ο λόγος για τις φακές Εγκλουβής, που καλλιεργούνται μόνο στη Λευκάδα, σε ένα οροπέδιο πάνω από το φερώνυμο χωριό.