Χειμώνιασε για τα καλά και η όρεξη ζητάει σούπα. Πάμε με μια κλασική και αγαπημένη;
Απλό, πλήρες και χορταστικό αν το συνδυάσουμε με ψωμί φρέσκο ή φρυγανισμένο.
Και πεντανόστιμο και λάιτ το σουφλέ που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου.
Η Πέτρα Φλορεάνοβα από τον Άφυτο Χαλκιδικής μας έστειλε μια συνταγή για σπανακόπιτα καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το περισσευούμενο ζυμάρι.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φτιάχνει στο πι και φι μακαρονάδα «au gratin». Σε ένα τέταρτο τρώμε!