Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο κοκκινοπίπερο και σερβίρουμε...
Το έντονο άρωμά του σέλινου «καθορίζει» πολλά χειμωνιάτικα φαγητά, μεταξύ των οποίων η φασολάδα, το χοιρινό πρασοσέλινο και ένα σωρό σούπες. Πολλοί είναι όμως εκείνοι που δεν το πολυσυμπαθούν, αρκετοί αυτοί που το απεχθάνονται. Καλές...
Τα μανιτάρια δεν τα πλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό ούτε τα βουτάμε σε νερό γιατι η σπογγώδης σάρκα τους το απορροφά, μαλακώνουν, μαυρίζουν και «γλιτσιάζουν». Για να τα καθαρίσουμε, τα σκουπίζουμε σχολαστικά με ένα νοτισμένο πανί.
Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
Πίτσες και φρέσκα ζυμαρικά όπως θα τα τρώγαμε στην Ιταλία.