Ιδού τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το φαγητό μας στα Αυγουστιάτικα καλέσματα.
Η μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της, Ευάγγελου Τσάνταλη, και χαράσσει την πορεία της στο μέλλον, με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού, όπου οι «επιδόσεις» της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Η συναρπαστική ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες κρασιού στη χώρα μας, μέσα από την αφήγηση του Κωνσταντίνου Μπουτάρη.
Όλα ξεκίνησαν από το μολαράκι του Άη Γιάννη όπου ο Δημήτρης Ρουσουνέλος στρώθηκε να καθαρίσει σκορπίνες και σκορπιουδάκια. Και κατέληξαν στο πού πρέπει να επενδύουν τα (ελληνικά) εστιατόρια.
Οι διεθνείς διαγωνισμοί οίνου έδωσαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η βαθμολογία που δόθηκε στα σαντορινιά κρασιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς κυμάνθηκε από 91 έως και 95.
Παιχνιδιάρικες ελληνικές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και ζουμερά κρεατικά σε ένα σύγχρονο εξοχικό κέντρο στους Παξούς.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Μηνά Ζωούλλη.