Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Μια καλή εκδοχή κινέζικης ταβέρνας στον Πειραιά, με όλο το αναγκαίο διακοσμητικό κιτς και υπέροχα ντάμπλινγκς.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.
Ποιο είναι το καλύτερο ιαπωνικό εστιατόριο του Σίδνεϊ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου;
Ενα ωραίο οινομπάρ με μοντέρνο ντιζάιν, καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί για να ξεδιψάσει όλο το Κολωνάκι.
Η αθηναϊκή εκδοχή του κλασικού σιφνέικου εστιατορίου, που φημίζεται για τις σπαγγετάδες του και προσαρμόζει το μενού του στις προμήθειες της ημέρας.
Κοκτέιλ και νοστιμιές (κυρίως) ασιατικής εμπνεύσεως στο μοδάτο μπαρ-εστιατόριο στην Κωνσταντινουπόλεως.
Έχει ένα αχτύπητο ατού, το περιβάλλον, αν και παρουσιάστηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την αθηναϊκή εστίαση.