Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για την... προστιθέμενη γεύση κολοκυθόσπορων, ηλιόσπορων και κουκουναριών.
Σερβίρουμε με όσο χυμό λεμονιού θέλουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.
Ο Κλεομένης Ζουρνατζής έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά και σε 20 λεπτά θα τρώμε…
Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες ή συνοδευτική σαλάτα ενός φιλικού καλέσματος. Όπως και να ’χει ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος και αξίζει δοκιμής.
Γίνεται ένα φαγητό να είναι πεντανόστιμο και light; Την απάντηση δίνει η συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου...