Είτε φρέσκο είτε παστό το ταπεινό ψαράκι γίνεται εξαίσιος μεζές αλλά και πρώτης τάξεως φαγητά.
Τρία βιολογικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια με ποικιλία αντάξια σούπερ μάρκετ.
Ενα πρότυπο κρεοπωλείο με δικούς του θάλαμους ωρίμασης ανά είδος κρέατος. Επιπλέον «μπόνους» τα δυσεύρετα τυριά και αλλαντικά, αλλά και μια χασαποταβέρνα στο πίσω μέρος για μερακλήδες.
Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Το πρώτο βιολογικό μαγαζί της Κέρκυρας έχει γίνει θεσμός για τη βιοκαλλιέργεια και την οικολογική συνείδηση των Κερκυραίων.
Η σύγχρονη μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών των Φαρμάκη – Κάτρη στην Αιτωλοακαρνανία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι η σύγχρονη ελληνική κτηνοτροφία.
H οικογένεια Θεοφιλοπούλου στη Μέλισσα Ηλείας έχει φτιάξει μια μονάδα εκτροφής στρουθοκαμήλων και συσκευάζει το υγιεινό κρέας τους.