Τα κλισέ επιβάλλουν: κόκκινα κρασιά με το κρέας, λευκά κρασιά με το ψάρι, κόκκινα κρασιά με τα τυριά. Ομως τα κλισέ πρέπει να ανατρέπονται στο όνομα της αναζήτησης νέων γευστικών εμπειριών.
Ιαπωνική fusion σε ειδική τιμή για το μεσημέρι στο δημοφιλές bar restaurant της Κηφισιάς.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Μάθετε τους 20 νικητές του διαγωνισμού «Ξαναμαγειρέψτε την παράδοση» και τα μεγάλα έπαθλα που τους χαρίζει η Fissler.
Οι νικήτριες συνταγές του μεγάλου διαγωνισμού, του Γαστρονόμου και της Fissler, «Ξαναμαγειρέψτε την Παράδοση».