Πιάτο απολύτως καλοκαιρινό, που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα άφθονα λαχανικά της εποχής και αγαπημένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους, τα γεμιστά έχουν τα δικά τους μυστικά. Μαθαίνουμε τι είδους υλικά χρησιμοποιούμε, ποιοι τρόποι...
Η συχνή κατανάλωση σοκολάτας ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους άνδρες, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Όλα ξεκίνησαν από το μολαράκι του Άη Γιάννη όπου ο Δημήτρης Ρουσουνέλος στρώθηκε να καθαρίσει σκορπίνες και σκορπιουδάκια. Και κατέληξαν στο πού πρέπει να επενδύουν τα (ελληνικά) εστιατόρια.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...
Ντελικάτο μενού 5+1 πιάτων σερβιρισμένο στο απαράμιλλης αισθητικής μπαλκόνι του Matsuhisa Athens.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.