Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Ο,τι πρέπει να ξέρουμε προτού αγοράσουμε τις φακές και τα ρεβίθια της χρονιάς.
Τα φρούτα «μπαίνουν» στα σχολεία, με την πιλοτική δράση προγράμματος το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού.
Με τις τελευταίες μελιτζάνες της εποχής φτιάχνουμε μια εύκολη και εξαιρετικής γεύσης τάρτα.
Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν τα υψηλότερα ποσοστά απώλειας από οποιοδήποτε άλλο είδος διατροφής, με συνέπεια τη μεγάλη σπατάλη πόρων, όπως νερού, γης, ενέργειας, εργατικού δυναμικού και κεφαλαίου.