Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Ενα οικογενειακό τυροκομείο στις πλαγιές του Κιθαιρώνα επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι αποτέλεσμα πείρας και γνώσης.
Στην ορεινή κωμόπολη του Νομού Ρεθύμνου, ο τοπικός συνεταιρισμός φτιάχνει τυριά που βασίζουν τα γευστικά τους χαρακτηριστικά στα πλεονεκτήματα της ποιότητας του γάλακτος.