Ένας παραγωγικός και σύγχρονος αγροτικός συνεταιρισµός.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Βασισμένη σε παλιά, οικογενειακή συνταγή και σωστά ωριμασμένη, η γραβιέρα του Μανούσου Τσιτσιρίδη ξεχωρίζει για την πλούσια, μεστή γεύση της.
Ο ποντιακής καταγωγής ιδιοκτήτης της εταιρείας Ραγιάν, Θεόφιλος Γεωργιάδης, επέλεξε να τιμήσει τον τόπο του παράγοντας περίφημα τυριά της χαμένης του πατρίδας.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Ενα μεστό, στιβαρό λάδι, με σπάνια γεύση και ξεχωριστή μυρωδιά μάς οδήγησε λίγο έξω από τον Πύργο Ηλείας, στους ελαιώνες Μερκούρη.
Οχι μόνο άλλαξε την παραγωγή του από συμβατική σε βιολογική, αλλά το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για ένας από τους πιο δραστήριους βιοκαλλιεργητές της Αττικής.
Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική παραγωγή, θα το ανακαλύψει πρώτος ο Κουκάς. Μαζί, ιταλικά αλλαντικά και άλλες ξένες ντελικατέτσες.