Αφού τα ίδια υλικά έχουν όλες, πως γίνεται να είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές τους;
Φύλλο αεράτο, κρέμα αφράτη, δίπλωμα, ψήσιμο, άχνη και κανέλα στο σερβίρισμα. Και ιδού οι πρωτευουσιάνικες προτάσεις μας.
Μια παλιά, αυθεντική µπρασερί στo µικρό νησάκι του Σηκουάνα.
Μια λαχταριστή ομελέτα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας!
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μπέλλου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».