Μια κηφισιώτικη πρόταση για υψηλή γαστρονοµία µε καλές πρώτες ύλες και φαντασία, χωρίς υπερβολές.
Η συνταγή για το κλασικό κοκτέιλ που πίνεται το ίδιο απολαυστικά χειμώνα – καλοκαίρι. Α! Και μία με πορτοκάλι.
Ενόψει Καθαράς Δευτέρας, φτιάχνουμε ένα κοκτέιλ με ούζο.
Το στιβαρό ουίσκι «μαλακώνει» με λίγο πορτοκάλι και ισορροπεί με ανγκοστούρα. Ένα κοκτέιλ γλυκόπιοτο, αρωματικό και φρουτώδες.
Ξεχωριστές οριεντάλ γεύσεις στην καρδιά της μικρής μας πόλης.
Είναι ένα από τα κόλπα που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση ακόμα και του πιο απλού κέικ, να αναβαθμίσουν τη γεύση ακόμα και του πιο «επίπεδου» γλυκίσματος. Η αρωματική ζάχαρη είναι απλή στην παρασκευή της και διατηρείται για καιρό. Αυτήν...
Ένα πολύ χρήσιμο μαχαιράκι είναι το παπαγαλάκι, που ονομάζεται έτσι γιατί η μύτη του πάει προς τα... κάτω, θυμίζοντας έντονα το ράμφος ενός παπαγάλου. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να «σκαλίσουμε» με ακρίβεια μυτερές και στρογγυλές...