Ένα ρυζάκι χορταστικό και εύκολο, που αξιοποιεί τα περισσευμάτα από το ψητό κοτόπουλο της Κυριακής.
Ρακάδικο πολυτελείας με ταυτότητα. Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του περίφημου μάγειρα, υπογράφει το μενού.
Σας δίνουμε τη βασική συνταγή, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με τα υλικά της αρεσκείας σας.
Σωστό τσιμπούσι θα στήσουμε με επίκεντρο ετούτα τα μερακλίδικα παϊδάκια... Καλύτερα -κι ευκολότερα- δεν γίνεται!
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Ζυμαρικά και φασολάκια σε ένα πιάτο; Ναι, αν η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου.