Ορίζουμε ξανά τι εστί ζελέ. Ξεχάστε τα έτοιμα σε σκόνη. Αυτά που προτείνουμε εμείς γίνονται με φρέσκους χυμούς φρούτων, γάλα, σοκολάτα, ενίοτε και αλκοόλ.
Στο κηφισιώτικο σπίτι όπου περνούσε τα καλοκαίρια ο Άγγελος Σικελιανός, απολαμβάνουμε νοστιμιές που φτιάχνονται επί τόπου.
Τo Pinot Noir που κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο!
Είναι ποικιλία δύσκολη. Χρειάζεται τις ιδανικότερες συνθήκες για να φανερώσει τις αρετές της. Οι παραγωγοί -εντός και εκτός Μακεδονίας- φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει, όπως αποδεικνύουν τα κρασιά που δοκιμάσαµε.