Το ρύζι απογειώνεται με την προσθήκη των άγριων μανιταριών. Να κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι μας.
Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.
Για περισσότερο από έναν αιώνα, το τυροκομείο Προίκα στον Σοχό Θεσσαλονίκης επιμένει παραδοσιακά και φτιάχνει το ομώνυμο, βελούδινο κασέρι της.
Μυρωδάτη, νοστιμότατη, χορταστική. Σκέτο βάλσαμο!
Μια τάρτα που συνδυάζει με μαεστρία τρεις δυνατές γεύσεις (πράσα, μπλε τυρί, αχλάδι) και θα αρέσει και στους πλέον απαιτητικούς.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί με καλαθάκι Λήμνου.
Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφίλετου. Είσαι;
Σχοινόπρασο φρέσκο βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ (όχι σε όλα), σε γλαστράκια ή ματσάκια ή σε μικρά πλαστικά κουτιά. Επίσης, σε μεγάλα φυτώρια και σε μερικά ενημερωμένα μανάβικα. Ξερό σχοινόπρασο αναζητάμε σε καλά μπαχαράδικα. Ενδεικτικά...