Και μόνο για τη λακέρδα του αξίζει να το επισκεφθείτε...
Η ονομαστή ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας δικαιολογεί την καλή της φήμη στις τάξεις των καλοφαγάδων.
Η μαγείρισσα και συγγραφέας Εύη Βουτσινά γράφει για την ανάγκη επιστροφής στην παραγωγή - υπό προϋποθέσεις.
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.
Φρέσκα όστρακα, ψάρια αλλά και κρεατικά σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο εστιατόριο της Σύρου.
Ένα σαλατοφαγητό, εύκολο, χορταστικό και άκρως απολαυστικό.
Μια κλασική ταβέρνα στα Καμίνια με ζηλευτούς μεζέδες, καλό κρασί και μια αυλή με δεντράκια για δροσιά.
Η Νένα βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και μαγειρεύει το τέλειο κοτόπουλο. Ρίγανες, κρασιά, μουστάρδες, δάφνες, μανιτάρια, όλα τα καλά...