Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.
Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;
Γκουρμέ έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Ένα πρώτο πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
Χοιρινό γιορτινό και μελωμένο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!
Η Εύη Βουτσινά φουρνίζει κεφτέδες ιδιαίτερους και λαχταριστούς.