Μια αγκαλιά προϊόντα από το όμορφο νησί αλλά και όλη τη χώρα στο παντοπωλείο της Αντωνίας Περτέση στη Χώρα.
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Μετά το μπάνιο, λαδερά και άλλα νόστιμα σε μια ταβέρνα στην Αγ. Άννα Ευβοίας.
Αστεράτη γαστρονομία μεταμφιεσμένη σε comfort food στο ομώνυμο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Βουτιές στην πισίνα επιτρέπονται…
Ο λόγος που χρειάζεται να κοσκινίζουμε το αλεύρι σε κάποιες συνταγές είναι για να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και να ενσωματώσουμε αέρα στη μάζα του ώστε να γίνει πιο αφράτο και φουσκωτό το γλυκό μας. Βοηθάμε, δηλαδή, να ενσωματωθούν καλύτερα τα...
Η Χριστίνα μαγειρεύει, ο Μανώλης ψήνει και εμείς απολαμβάνουμε τα θαυμάσια φαγητά τους σε καλές τιμές.