Μία από τις δεκάδες συνταγές από το πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Χρησιμοποιείστε την παρακάτω συνταγή σαν καμβά και προσθέστε ό, τι σας αρέσει: πιπεριές Φλωρίνης, λιαστές ντομάτες, φρέσκο κρεμμυδάκι κ.λ.π.
Σε αυτή την συνταγή ταιριάζουν τόσο τα πικάντικα λουκάνικα Καρπενησίου όσο και τα λουκάνικα με πράσο. Ό, τι και να επιλέξουμε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα εξαιρετικό φαγητό ή ένας πεντανόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε την παγωμένη μπύρα μας.
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή.
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.