Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.
Μια λαχταριστή λιχουδιά, εναλλακτική των κλασικών γκρατιναρισμένων γεώμηλων.
Απολαυστικό, ποιοτικό junk food από σπίτι!
Τα σκληρά κίτρινα τυριά, όπως η παρμεζάνα, διατηρούνται καλύτερα τυλιγμένα σε διάφανη μεμβράνη μιας και δεν οξειδώνονται από την επαφή με τον αέρα - όπως θα συνέβαινε αν τα βάζαμε σε τάπερ. Ιδανικά πρέπει να αλλάζουμε την πλαστική μεμβράνη κάθε...
Γραβιέρες, αρσενικά και ένα «ιερό» τυρί, ο Αγ. Ισίδωρος, όλα εκλεκτά και πεντανόστιμα, από ένα Ναξιώτη τυροκόμο που αντιστέκεται.
Το νέο εστιατόριο των Ζαχαράκη - Πουλιάση, στα Φηρά της Σαντορίνης, φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα της all day, προσιτής γαστρονομίας.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, δύοσμο, βασιλικό ή άνηθο και σερβίρουμε με ψωμί και βαρελίσια φέτα.