Μια νέα πρόταση στην κατηγορία του σουβλατζίδικου με ποιοτικές πρώτες ύλες και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Το πειραιώτικο στέκι με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα άνοιξε ξανά.
Αν βαρεθήκατε τις τηγανητές πατάτες, ο Κλεομένης Ζουρνατζής έχει μια αντιπρόταση…
Πού φάγαμε ωραίο χουνκιάρ; Που τρώμε ελληνικά και οικονομικά; Πού φτιάχνουν νόστιμη καραβιδομανέστρα;
Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει εύκολα και λαχταριστά κοτοσουβλάκια.
Συνοδεύουμε με φιλέτο κοτόπουλου ή λουκάνικα ψητά ή πουρέ πατάτας.
Ένα αλλιώτικο μπριάμ, πολύ αρωματικό και ιδιαίτερα νόστιμο.