Αφιέρωμα στην καραμέλα, γλυκά από τον κινηματογράφο, ένα μίνι ταξίδι στη Βέροια και την Νέα Υόρκη και υπέροχες συνταγές για το αποκριάτικο παιδικό πάρτι με θέμα τον Χάρι Πότερ.
Ντόπια κρέατα ψημένα με όλους τους τρόπους, σε μια ταβέρνα των Καλυβίων που ενθουσιάζει όσους δεν στοιχειώνονται από τα αυξημένα λιπαρά.
Αν αγοράσαμε ακτινίδια και είναι ελαφρώς σκληρά μπορούμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία της ωρίμασης με φυσικό τρόπο. Βάζουμε τα φρούτα σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με ένα μήλο ή μια μπανάνα και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ακτινίδια θα...
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Aπό τα πιο φινετσάτα γλυκά, που χρειάζεται να αντιπαλέψει την ξινίλα, την αυγουλίλα και την άνιση ζύμη προτού κερδίσει την προτίμησή μας.
Ένα πολύ χρήσιμο μαχαιράκι είναι το παπαγαλάκι, που ονομάζεται έτσι γιατί η μύτη του πάει προς τα... κάτω, θυμίζοντας έντονα το ράμφος ενός παπαγάλου. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να «σκαλίσουμε» με ακρίβεια μυτερές και στρογγυλές...