Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!
Μαθαίνουμε τα πάντα για τη βανίλια, φτιάχνουμε με αυτή 14 υπέροχα γλυκά, από μιλφέιγ μέχρι μπουγάτσα, και αξιοποιούμε το κλωναράκι της με όλους τους πιθανούς τρόπους.
Φωτοανταπόκριση από το εστιατόριο του σπουδαίου Ιταλού σεφ Fabrizio Buliani στο Κολωνάκι.
Ζυμωμένο με γάλα και βούτυρο και αρωματισμένο με μοσχοκάρυδο το ξεχωριστό αυτό ψωμί διά χειρός Εύης Βουτσινά.