Ο Βασίλης Μασσέλος περιδιαβαίνει τα μπιστρό, τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία του Παρισιού και της Νάπολης προς άγραν του πιο νόστιμου μπαμπά με ρούμι.
Ο ζαχαροπλάστης του διάσημου γαλλικού οίκου γαστρονομίας Maison Dalloyau έρχεται στην Αθήνα για ένα και μόνο μάθημα ζαχαροπλαστικής. Σπεύσατε!
Υδνα, ύτινα, ύτενα και ίτενα, ύκνες, ύχνα, χαλπούτσες και χοιρόψωμα.
Προβληματισμός και σκέψεις για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.