Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.
Μαστίχα, αμυγδαλόπαστα και λουκούμι βάζουν τη σφραγίδα τους στα κυκλαδίτικα ποτά. Ιδού 8 μπαρ για να τα απολαύσετε
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Από μικρός στη φάβα
Ελληνικά αποστάγματα που κλέβουν την παράσταση και κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Πολύ πριν οι μακαρονάδες θαλασσινών γίνουν το σύμβολο του νεοπλουτισμού, οι κάτοικοι περιοχών που φημίζονται για τα θαλασσινά τους τις απολάμβαναν για λόγους οικιακής οικονομίας.