Η περίπτωση των έτοιμων γευμάτων που πουλήθηκαν στα σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και τελικώς περιείχαν άλογο σε μεγάλα ποσοστά είναι χαρακτηριστική των δαιδαλωδών διαδρομών που ακολουθεί η πρώτη ύλη του κρέατος πριν φτάσει στο πιάτο μας ως...
Ποιος φταίει, εν τέλει, που η Ευρώπη έφαγε φέτος ακουσίως κρέας αλόγου, με την πεποίθηση πως είναι μοσχαρίσιο;
Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Η Εύη Βουτσινά φτιάχνει ένα σαββατοκυριακάτικο ρολό με... περιεχόμενο!
Λίγη κανέλα στη σάλτσα του κιμά και αυτή η πινελιά με το σκορδάτο γιαούρτι και την πάπρικα απογειώνουν την κλασική μακαρονάδα.
Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.
Βράσε όρυζα... κι αν δεν έχεις κάποιο από τα λαχανικά που ζητάει η συνταγή, βάλε ό,τι έχεις στο ψυγείο και σου αρέσει.