
Μερακλίδικα κεμπάπ και λοιπά κρεατικά με άρωμα Ανατολής στο Χαλάνδρι.
Απολαύσαμε δροσιά και νοστιμότατους μεζέδες στην καταπράσινη αυλή της ιστορικής μπιραρίας του Χαλανδρίου.
Σε ένα δροσερό, καταπράσινο κήπο απολαύσαμε ποικιλία από μπίρες και εκλεκτά «συνοδευτικά» εδέσματα.
Ελληνική κουζίνα με διεθνή αέρα σε μια ανακαινισμένη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι.
Στους Κούµµους, ένα µικρό χωριό έξω από το Ρέθυµνο, ο Νικόλας Γασπαράκης µάς ξεναγεί στο τυροκοµείο του και µοιράζεται µαζί µας τα µυστικά της εξαιρετικής γραβιέρας του.