Το κλειδί για καλή υγεία είναι η επιστροφή στις ρίζες, δηλαδή στις διατροφικές συνήθειες και τους τρόπους μαγειρέματος του παρελθόντος, τονίζουν ερευνητές και επιστήμονες.
Οι σεφ δημιουργούν ένα λαχταριστό μενού, βασισμένο στα πεντανόστιμα αλλά όχι τόσο γνωστά προϊόντα βουβαλιού.
Οι νικητές του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος της Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Ενα μήνα μετά την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας για τη διάθεση των προϊόντων περασμένης διατηρησιμότητας, καμία από τις μεγάλες και μεσαίες αλυσίδες δεν τα τοποθέτησε στα ράφια της.
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.