Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Παστελαριές, τιριτιτίμ και Σαν Μιχάλη, σουτζουκάκια ριγανάτα και μπεκάτσες γεμιστές... Η συριανή κουζίνα είναι κυκλαδίτικη και κοσμοπολίτικη, φτωχική και αρχοντική μαζί.
Γεμιστά κολοκυθάκια με μελωμένη γέμιση σκέτη απόλαυση χάρη στα καραμελωμένα κρεμμύδια και τη γλυκιά σταφίδα.
Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε να μαγειρέψουμε τις μελιτζάνες, αφού τις ξεπικρίσουμε όπως προαναφέραμε, πρέπει να τις περάσουμε από το τηγάνι ή να τις ψήσουμε. Συγκεκριμένα: Πολλοί σεφ υποστηρίζουν ότι το τηγάνισμα αναδεικνύει στο έπακρον τη...
Πολλοί επαγγελματίες αλλά και οικιακοί μάγειρες συμφωνούν στο οτι όσο φθινοπωρίζει ο καιρός, τόσο πιο γευστικές είναι οι μελιτζάνες.
8 χρονιές Βιδιανό-Πλυτό από το Κτήμα Ρους αποδεικνύουν την αντοχή στο χρόνο και των λευκών κρασιών.
Αυγουστιάτικες εξορμήσεις για φαγητό και ποτό με φόντο τον Παρθενώνα - και όχι μόνο.