Το καλό ντελικατέσεν μετακόμισε στα Βόρεια προάστεια. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.
Αυτοαποκαλείται little bakery (μικρός φούρνος), είναι όμως κάτι παραπάνω.
Ένα ιδιαίτερο και άκρως γευστικό φαγητό από την Εύη Βουτσινά.
Το μοναδικό θηραϊκό terroir δίνει κρασιά με εκρηκτικό χαρακτήρα και αξεπέραστο στιλ.
Τα κρασιά με την υπογραφή του Γιώργου Σκούρα χαρακτηρίζονται από φινέτσα και προσωπικότητα.
Όταν η δυναμική βορειοελλαδίτικη ερυθρή ποικιλία συναντάει τις διεθνείς διασημότητες.