Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.
Υπέροχος καφές, ευφάνταστες σαλάτες, σάντουιτς και άλλα ελαφριά γεύματα σε ένα ολοήμερο στέκι στο Σύνταγμα.
Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.
Βότανα, βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα χωρίς λακτόζη ή γλουτένη στο αξιόλογο μαγαζί της Θεσσαλονίκης.
Στο πειραιώτικο μπακάλικο βρίσκει κανείς μικρούς γευστικούς θησαυρούς απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο Δημητρης Κότσαρης εδώ και 60 χρόνια αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του.