Μπορούν τα σιδερένια σκεύη μαγειρικής να μεταφέρουν σίδηρο στο φαγητό;
Οι νικήτριες συνταγές του μεγάλου διαγωνισμού, του Γαστρονόμου και της Fissler, «Ξαναμαγειρέψτε την Παράδοση».
Το εξαιρετικής νοστιμιάς πουλερικό σε μια σπέσιαλ εκδοχή.
Υπολογίζεται ότι η πρώτη έκδοση της συσκευής θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στο εμπόριο σε δύο χρόνια, ενώ θα έχει αρκετά προσιτή τιμή, που θα κινείται γύρω στα 135 δολάρια.
Εύκολο, πρωτότυπο και γρήγορο αυτό το επιδόρπιο που θα κλείσει γλυκά, τα φθινοπωρινά μενού σας!
Γρήγορο και εύκολο γλυκό που θα το απολαύσουμε ως επιδόρπιο ή μαζί με τον καφέ μας αλλά και στο πρωϊνό μας.
Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...