Τηγανητά, γεμιστά, με μυρωδικά, σάλτσα ή με το μελάνι τους, ακόμη και απλώς ψητά παραμένουν από τα πλέον αγαπημένα θαλασσινά είδη, ειδικά στους πιτσιρικάδες.
Mπορείτε να ζητήσετε από τον ψαρά σας να σας καθαρίσει τα καλαμάρια. Aν για κάποιο λόγο αυτό δεν μπορεί να γίνει, πολύ εύκολα μπορείτε να το κάνετε εσείς. Aν δεν έχετε ξανακαθαρίσει καλαμάρι, ένα πολύ βολικό τέχνασμα έιναι να το βάλετε στην κατάψυξη...
Η ιδιοκτήτρια του πιο επιτυχημένου street food μαγαζιού στην Αθήνα μάς διηγείται την προσωπική της οδύσσεια.
Από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στο πιάτο μας, με το κατάλληλο κρασί στο πλευρό τους να κάνει θαύματα...
Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του αφιερώματος του Γαστρονόμου στην κουζίνα της Πόλης, που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Με τις τελευταίες μελιτζάνες της εποχής φτιάχνουμε μια εύκολη και εξαιρετικής γεύσης τάρτα.
Μεταμορφώνουμε το κλασικό γλύκισμα, που βρίσκαμε πάντα σε όλα τα παλιακά ζαχαροπλαστεία, σε μοντέρνα πρόταση.