Ο μυρωδάτος πουρές αναδεικνύει τη γεύση της μαρινάδας του χοιρινού.
Το ταχινάτο λαδολέμονο χαρίζει στο φαγητό μια διαφορετική γευστική προσέγγιση στις σουπιές.
Νόστιμα πιτάκια με τραγανό φύλλο.
Η κ. Βαρβάρα Μπελαδάκη-Κοκκίνη συνιστά το ρύζι να το ρίχνουμε όταν επιστρέφουμε από την εκκλησία ή όταν είμαστε έτοιμοι να δειπνήσουμε.
Η μαγειρίτσα αξιοποιεί την ποικιλία μανιταριών που βρίσκουμε πια σε αφθονία στην αγορά, αντικαθιστά το παραδοσιακό μαρούλι με ρόκα, ενώ πολύ ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα δίνει ο συνδυασμός των μυρωδικών και των μπαχαρικών.
Νόστιμος μεζές για το σημερινό τραπέζι μας.