Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 4 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν δωρεάν σε καλά αθηναϊκά εστιατόρια.
Ορεινά μήλα ξεχωριστής νοστιμιάς.
Στο «Εργον» έχουν πιάσει το νόημα. Προσφέρουν επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης, και στο μπακάλικο και στο εστιατόριό τους.
Από τα Μεσόγεια στο κέντρο της Αθήνας, εκλεκτά τυροκομικά παραγωγής τους και μια γωνιά για καφέ, πρωινό και μεσημεριανό.
Το εστιατόριο «τροφοδοτείται» από την οικογενειακή πολυσυλλεκτική μονάδα παραγωγής που ευθύνεται για τα αγνά βιολογικά προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι σας.
Ο ελληνοϊταλός Μάριο Μπάσο του Barreldier, ετοιμάζει το εμβληματικό του κοκτέιλ.
Δυσεύρετα προϊόντα της Ανδριώτικης γης και διαλεχτά καλούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.