
Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Αυτός που είπε τη φράση: «Σιγά τα λάχανα» σίγουρα δεν είχε δοκιμάσει αυτή την σαλάτα.
Οι ταβέρνες, τα µαγειρεία, τα εστιατόρια που... συµφέρουν. Aπό το Κολωνάκι έως το Μοναστηράκι.
Τα μανιτάρια σε μιλφέιγ, σε ένα από τα πιο ντελικάτα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Χειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.