Γκουρμέ μπιφτέκια από καντίνα, νόστιμοι «τροχήλατοι» λουκουμάδες με σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο μπαρ μέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.
«Τυρί; Σοκολάτα; Εγώ θέλω και τα δύο!» Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Curds & Whey.
Τα μανιτάρια σε μιλφέιγ, σε ένα από τα πιο ντελικάτα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Με φιλανθρωπικές και άλλες δράσεις και με γευσιγνωσία του κρασιού «Η Γοργόνα», του δήμου Θεσσαλονίκης
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Τώρα που το κρύο απ τις πλαγιές του Βερμίου αρχίζει να χλωμιάζει τα αμπελάκια και ο μούστος του Ξινόμαυρου ζυμώνει στις δεξαμενές, το Vaeni κατηφόρισε προς την Αθήνα.
Ο «Γ» Νοεμβρίου κυκλοφορεί με 4 αφιερώματα. Φασολάδες, κοτόπουλο, σάντουιτς και κέικ. Τί θα φτιάξετε πρώτο;