Από τις 4 ως τις 7 Ιουλίου, το φεστιβάλ Μελιτζάzz 2013 μάς προσκαλεί, με Μεσογειακή μουσική κουζίνα.
Τι να πούμε για τον Κύκνο; Μας συνοδεύει ως γεύση και ως εικόνα από τα παιδικά μας χρόνια. Και η εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι μανάδες μας δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Κανένα πρόσθετο και κανένα συντηρητικό δεν εισχωρεί στις κόκκινες...
Πώς το πουλείς το ψωμί, Χαρίτο, με το μέτρο ή με την οκά, ρωτούσαν το 1952 οι χωριανοί, σκωπτικά, τον πατέρα του Νίκου, που δεν ήταν φούρναρης, αλλά είχε ανοίξει τον πρώτο φούρνο στον Πλάτανο, Κισσάμου. Ο Νίκος σήμερα, ο δωδεκάχρονος τότε φούρναρης,...
Μια μπίρα με ξεχωριστή γεύση για κάθε ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας. Εξ ου και το όνομα Septem - επτά. Μια επιχείρηση που μπόρεσε να διακριθεί σε χρονικό διάστημα μόλις τεσσάρων χρόνων.
Εξαιρετικοί συνδυασμοί οίνου, τυριών και αλλαντικών στο νέο wine+cheese bar του Κολωνακίου.