
Μια σπαγκετάδα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας...
Οι καλύτεροι ψαρομεζέδες της Αίγινας
Φτιάχνουμε μια ωμή σάλτσα, ελαφρώς μαριναρισμένη, για να νοστιμίσουμε τα ζυμαρικά μας. Σε 20 λεπτά τρώμε.
Μια ταπεινή αλλά... θαυματουργή ψαροταβέρνα κρυμμένη σε μια γειτονιά του Κερατσινίου.
Και άλλα τρία πιάτα που δοκιμάσαμε και μας θύμισαν πόσο ιδιαίτερος μάγειρας είναι.
Αλλά και lunching και dining στην καρδιά της πόλης με θέα την πλατεία Συντάγματος.
Μπολονέζ μόνο με 500 θερμίδες; Γίνεται; Κι όμως ναι!
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.