Καλοκαιρινή μακαρονάδα για να γεμίζουμε ενέργεια για την παραλία.
«Μαγικές» συνταγές, υπό τη σκιά του Αγίου Όρους
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται και η μακαρονόπιτα, οπότε, αντί για ρύζι, βάζουμε μισό κιλό μακαρόνια χοντρά με τρύπα, μισοβρασμένα.
Μια συνταγή που κρατάει από τη Σαντορίνη και είναι από τις πιο καλοκαιρινές που μπορείτε να φτιάξετε εκμεταλλευόμενοι τις ντομάτες στο έπακρο.
Γλιτώνουμε θερμίδες... Κερδίζουμε νοστιμιά!
Όταν το wine bar γίνεται οινοπωλείο και δίνει άλλες διαστάσεις σε μια περιοχή.