Προσοχή, μην το παρακάνετε με το σουσάμι!
Κρατσανιστά φιλετάκια κοτόπουλου με πλούσια γεύση από το πανάρισμα.
Με αφράτο πιλαφάκι και μια πράσινη σαλάτα με σταφίδες και αμύγδαλα, καβουρδισμένα έχουμε ένα πλήρες γεύμα για όλη την οικογένεια.
Το ψήσιμο γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε το κατσικάκι γίνεται ζουμερό.
Πεντανόστιμο κατσικάκι αρωματισμένο με μαρινάδα από μουστάρδα και μάραθο. Θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας.
Η γέμιση δεν ψήνεται, με αποτέλεσμα να μένουν αρκετά τραγανά τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά.
Για τους λάτρεις του κοτόπουλου αυτό το κοντοσούβλι είναι η καλύτερη επιλογή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.